Navn på spillet:
Type:
Terning
Antal spillere:
Minimum 2
Du skal bruge:
  2 raflebægere, 2 terninger samt 1 terninger pr. person.
     
Fremgangsmåde:
  I Meyer handler det kort fortalt om enten at rafle eller lyve sig til et højere resultat end, eller gætte snyd fra, spilleren umiddelbart før en selv.

Selve spillet foregår ved, at alle spillere har en terning liggende foran sig startende på 6 og den startende spiller findes ved at slå en terning, hvor højeste vinder.

Første spiller rafler med 2 terninger mellem 2 raflebægere og melder et resultat ud - enten det terningerne reelt viser eller et bluff - og herefter sendes raflebæger med terninger urystet videre til næste spiller, som enten kan melde bluff og kigge på terningerne eller selv rafle.

Rafler spilleren videre skal dennes udmelding være mindst det samme som den foregående spiller uanset hvad terningerne viser - melder du bluff og kigger på terningerne og den foregående spillers udmelding var korrekt trækkes der point fra din terning, men var udmeldingen bluff skal den snydende spiller trækkes i point.

Hvis man har raflet et dårligt resultat kan man i stedet for at bluffe vælge at rafle en ekstra gang og uden at kigge sende raflebægeret videre med udmeldingen om, at resultatet er det samme eller højere end det foregående.

Det er herefter op til den næste spiller at vurdere dit held.

Når der trækkes point fra terningen er det altid 1 point der trækkes pånær når der er udmeldt Meyer hvor der trækkes 2 point.

Spillere ryger ud når sidste point er trukket fra terningen og spillet fortsætter indtil kun 1 spiller har point tilbage.

Rafleværdiernes orden er som følger;
Meyer (1 + 2 hvilket er højeste udmelding)
Lille Meyer (1 + 3)
Par 6
Par 5
Par 4
Par 3
Par 2
Par 1
65 (6 + 5)
64
...
32 (3 + 2 hvilket er laveste udmelding)

Variationer

Alternativ 1:
Tabene spiller giver omgang

Alternativ 2:
I stedet for point på en terning spilles der om at drikke - 1 point og man skal drikke 1 gang, 2 point og man skal drikke 2 gange.