Navn på spillet:
Type:
Terning
Antal spillere:
Nogle stykker
Du skal bruge:
  2 terninger, et raflebæger og en ordentlig røvfuld øl
     
Fremgangsmåde:
  Alle spillere slår på tur med begge terninger. Den der i første runde slår højest bestemmer hvem der skal være træmand, og får også lov til at starte spillet. Man bliver ved med at slå, til man slår et slag der ikke kan bruges til noget, hvorefter terningen gives videre.

Overordnede regler:
Hver gang der slås en 3'er (ikke 1 + 2 = 3, men 3 på én terning), skal træmand drikke. Og han kan blive MEGET fuld på én omgang.
Men hvis træmand slår en 3'er tre gange, må han/hun give den videre (kan laves om af reglerne man laver med en 12'er (se nedenunder)).
Man således give træmand 8 slurke på dobbelt treer (3+3 og 2 for de to 3'ere = 8)

Dobbeltslag (to ens): Giver f. eks. 6 tåre (dobbelt treer) til en, eller tre til to...

Herunder er beskrevet, hvad det giver for at slå et givent slag (terningerne viser det antal øjne hver især, f.eks.
1 og 2, 6 og 6, 3 og 6 osv.)

1 og 2: "Mand eller mus ?"
Spørg den du ville udfordre: "mand eller mus ?" Vælges "mand", skal begge slå. Den der slår lavest, skal drikke dobbelt af, hvad modstanderen slår ( 4 bliver til 8, 1 bliver til 2 osv.).
Vælger man "mus", skal man drikke det antal, der står på den terning han/hende slår.

4: Sandhed eller konsekvens (siger jo sig selv :-) )

5 (1 og 4, 2 og 3 og 5 på en terning): Fælles skål
Alle drikker en fælles tår.

7 : Højre mand drikker en tår

9: Tommelfinger:
Ham der slår 9 kan vælge at sætte tommelfingeren på bordet når det passer ham... Sidste mand der sætter tomlen på, skal drikke ud.
Man kan først sætte tomlen på, når ham der har den har gjort det... Gør man det før, bliver tomlen ophævet, og man drikker ud...

11: Venstre mand drikker

12: Regler:
Hvis en slår 12, kan han/hun lave en regel, og det er kun fantasien der sætter grænser. Dog må reglerne ikke være personlige, f. eks.: Troels drikker hver gang der bliver slået en 1'er.
Man kan aftale inden man starter, at man må, men ellers så hold jer til f. eks.: hver gang der bliver slået en 4'er, skal man starte en 'kæde' af f. eks. bilmærker, og den der ikke kan et nyt, skal drikke det antal slurke, der er blevet nævnt af bilmærker... laves selvfølgelig om næste gang der slås en 4'er til f. eks. fodboldspillere fra England, eller noget andet

Spillet er først færdigt, når ALLE ved bordet er så hamrende stive, at de ikke kan finde hjem igen...